Berocca boost

Tar en liten energi boost tablett , ska se om jag blir pigg ! Skål


Hy

 
Här är de rengöringar jag använder til mitt ansikte nu. Inget är mirakalöst men vi kan väl låsas! Kände för att göra ett riktigt smörigt inlägg. "Det här använder jag  " :D
Använd det så kommer din hy se ut såhäär.. Blink ;D
 
 

åh vad jag älskar plugg!

 
 
PLUGG;PLUGG OCH mera PLUGG :( I dont like it ,cut,cut..

Chokladkola is goooood

Så julig jag var igår. Julmusik ljus och chokladkola making. Jag får börja ha Jul bak tidigare eftersom jag kommer missa en del.


Tematräning

Kom hem från tematräningen nyss! Det var ganska jobbigt och pinsamt för det var typ ingen från mitt lag där så jag var typ Forever alone .. :( jo men jag kände några från 98 laget. Tema träning är en träning för tjejer som är 14 år i hela delen av landskapet typ. Vi var ca 30 st och delade upp oss i två grupper. En tränare i varje grupp som bedömer spelarna och sen efter alla träningar så blir man, eller inte, utvald till själva sörmlandslaget ! Det är Tematräningar!

Helt svettig / bjuder


så jävla nervös för tematräning imorgon :S

 
bara så ni vet ..

Söt

Torrez sover i min säng nu naw haha.. Söt hund men nu ska jag nog faktiskt slänga ner loppsäcken. Så söt är han inte.


Gick hem

Från skolan nyss. Tror jag har någon slags magsjuka.. Men jag missar bara idrotten och rådstiden som inte är så viktigt just nu..

Bjuder på en ofräsch tjej


SKÅÅL

 
 
Gjorde världens godaste hallonsmothie och nu ska jag njuta av den och plugga kemi!

Fondant

Verkligen jätte god chokladfondant som jag gjorde i helgen! Den är helt glutenfri. Var dock lite stark i smaken. Skulle jag göra den igen så skulle jag prova med vanlig ljus mjölkchoklad istället för 70% are.

Receptet:

http://utangluten.blogspot.se/2010/01/chokladfondant.html?m=1


Köpte :-

 
Dethäär köpte jag igår + en smothieee. Nöjd med allting. Mest bassaker liksom ;)

Skärholmen

Var Skärholmen idag med mamma och Emma. Köpte massa asnödvändiga saker som jag kaaanske visar imorgon! I fredags såg jag breaking dawn part 2 !!! så jävla bra!

Puss hej godnatt !


08 - mål på kort sikt över denna månad och varför

Eftersom uppehållet från träningen är slut nu så ska jag börja träna mer. Springa mer hemma oxå liksom!  Och så ska jag ta hand om min hud och få den finnfri. Försöka göra skrubb eller rengöring varannan dag! Det är mitt mål den här månaden.
 

MOA TOG SÅ FINA BILDER ATT NI FÅR SE DOM

 
MOAAAAA

Nov. 16, 2012

Ska berätta något coolt. Igår tränade jag för första gången på länge! Vi tränar på konstgräsplanen och i den finns det ju såna här små plastpluppar ni vet. Vi gjorde en nickövning då bollarna var fyllda av plast från marken. Jag fick en Plupp i ögat och blinkade och trodde jag fick bort den för jag kunde se igen. Jag tränade vidare utan att tänka på det. Åkte hem,duschade , gick och la mej. Sedan imorse så vaknar jag och ser mitt trötta face i spegeln. GISSA VAD JAG SER! jo, en fucking grön plastbit! Den har alltså legat i mitt öga hela fucking natten!! Fatta att jag inte märkt något! Att jag inte känt någonting under hela natten, Den kunde ha fastnat ju! Det var fan coolt. Men nu ömmar inte mitt öga längre :) det var min morgon puss!